Χωρίς άγχος και απλά

Απολαύστε τη φημισμένη φιλοξενία της χώρας μας. 

• Αυστραλία • Ανδόρα • Αυστρία • Μπρουνέι • Βέλγιο • Δανία • Φινλανδία
• Γαλλία • Γερμανία • Ελλάδα  • Χονγκ Κονγκ • Ισλανδία • Ιρλανδία • Ιταλία • Ιαπωνία
• Λιχτενστάιν • Λουξεμβούργο • Μαλαισία • Μονακό • Ολλανδία  • Νέα Ζηλανδία • Νορβηγία • Πορτογαλία • Σαν Μαρίνο • Σιγκαπούρη • Νότια Κορέα
• Ισπανία • Σουηδία • Ελβετία  • Ηνωμένο Βασίλειο • Ηνωμένες Πολιτείες • Βατικανό.

• Οι Βρετανοί πολίτες μπορούν  να αποκτήσουν βίζα, με την άφιξή τους στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι.  
•  Οι υπήκοοι περιοχών του Συμβουλίου Συνεργασίας των χωρών του Κόλπου και της Μέσης Ανατολής μπορούν, επίσης, να εισέλθουν στα Η.Α.Ε. χωρίς βίζα.

Βίζα κατά την άφιξη

Βίζα κατά την άφιξη

Οι πολίτες των χωρών που αναγράφονται αριστερά μπορούν να εισέλθουν στα Η.Α.Ε., χωρίς να εκδοθεί βίζα πριν από την άφιξή τους, εφόσον διαθέτουν έγκυρο διαβατήριο, του οποίου η λήξη είναι τουλάχιστον έξι μήνες μετά την ημερομηνία άφιξής τους. Οι υπάλληλοι των υπηρεσιών αλλοδαπών μπορούν να χορηγήσουν βίζα στο σημείο εισόδου της χώρας κατά την άφιξη, η οποία θα έχει διάρκεια 30 ημερών.

Σημαντικές πληροφορίες για το ταξίδι σας

Πληροφορίες βίζας για επιβάτες που ταξιδεύουν προς τις Η.Π.Α.

Η νέα και βολική υπηρεσία βίζας των Η.Α.Ε.* σας βοηθά να έχετε ένα άνετο και ξένοιαστο ταξίδι. Χάρη στο νέο μας συνεργάτη, τις Υπηρεσίες TT.

Τύποι βίζας

Άδεια υπηρεσίας εισόδου 
– Ισχύει για 14 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης, σε περίπτωση παραμονής 14 ημερών.

Τουριστική βίζα - Ισχύει για διαμονή 30 ημερών, ενώ επιδέχεται παράταση σε 40 ημέρες. Απαιτείται η προσκόμιση εγγύησης από ξενοδοχείο ή ταξιδιωτικό πρακτορείο, ενώ απαιτείται η εκ των προτέρων απόκτησή της. Ισχύει μόνο για πολίτες που διαθέτουν έγκυρα διαβατήρια.

Βίζα επίσκεψης - Ισχύει για 60 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης για διαμονή 90 ημερών από την ημερομηνία άφιξης. Απαιτείται η προσκόμιση εγγύησης από πολίτη των Η.Α.Ε., από εταιρία ή ξενοδοχείο. Η βίζα δεν επιδέχεται παράταση, ενώ ισχύει μόνο για μια άφιξη.

Βίζα διαμετακόμισης - Ισχύει για 14 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης για διαμονή 96 ωρών, εφόσον απαιτηθεί*. Απαιτείται επιβεβαιωμένη κράτηση ξενοδοχείου.

Απαιτούμενα έγγραφα
• Αντίγραφα διαβατηρίου.
• Αντίγραφο επιβεβαιωμένης κράτησης της Etihad Airways.
• Επιστολή εργοδότη.
• Επιστολή τραπεζικής άδειας.
• Φωτογραφία διαβατηρίου.
• Κατάλογος προστατευόμενων ατόμων από τον αιτούντα.
• Τέλος βίζας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο ttsuaevisas.com

*Ισχύουν οι Όροι και Προϋποθέσεις

Υπηρεσίες βίζας των Η.Α.Ε.

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στην Αυστραλία, σας παρακαλούμε νακάνετε κλικ εδώ για να δείτε τα στοιχεία που αναφέρονται σε όλους τους τύπους βίζας, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών για τη διαδικασία online αίτησης. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε σύντομα σε κάποια από τις πτήσεις μας προς Σίδνεϊ ή Μπρισμπέιν!

Πληροφορίες βίζας για επιβάτες που ταξιδεύουν προς την Αυστραλία

Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών (DHS) απαιτεί από όλους τους επισκέπτες που εμπίπτουν στο Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα (VWP) και για τους οποίους απαιτείται βίζα κατά την άφιξη, να  υποβάλλουν online αίτηση, μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος για Άδεια Ταξιδιού (ESTA), έτσι ώστε να λάβουν την άδεια ταξιδιού πριν από την αναχώρησή τους.

Οι πολίτες ή οι εθνικότητες που μπορούν αυτή τη στιγμή να ταξιδέψουν προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, κάνοντας χρήση του VWP ή ESTA, είναι οι εξής:

Ανδόρα • Αυστραλία • Αυστρία • Βέλγιο • Μπρουνέι • Δημοκρατία της Τσεχίας • Δανία • Εσθονία • Φινλανδία • Γαλλία • Γερμανία • Ουγγαρία • Ισλανδία • Ιρλανδία • Ιταλία • Ιαπωνία • Λετονία • Λιχτενστάιν • Λιθουανία • Λουξεμβούργο • Μονακό • Ολλανδία • Νέα Ζηλανδία • Νορβηγία • Πορτογαλία • Δημοκρατία της Μάλτας • Σαν Μαρίνο • Σιγκαπούρη • Σλοβακία • Σλοβενία • Νότια Κορέα • Ισπανία • Σουηδία • Ελβετία • Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι εθνικότητες που εμπίπτουν στο VWP θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση online για την απόκτηση άδειας ταξιδιού προς τις Η.Π.Α. Ο δικτυακός τόπος για τους επιβάτες που εμπίπτουν στο VWP για να υποβάλλουν την αίτηση μέσω ESTA είναι https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Οι εγκεκριμένες αιτήσεις ESTA ισχύουν για την περίοδο δυο ετών. Συνιστάται η υποβολή αίτησης ESTA 72 ώρες, πριν από την αναχώρηση.

Από τις 20 Ιανουαρίου του 2010 και μετά, όσοι επιβάτες δε διαθέτουν βίζα ή έγκυρη έγκριση ESTA στο check-in δε θα μπορούν να επιβιβαστούν στην πτήση τους.