Comfortabel en eenvoudig

Ervaar de vermaarde gastvrijheid van ons land. 

• Australië • Andorra • Oostenrijk • Brunei • België • Denemarken • Finland
• Frankrijk • Duitsland • Griekenland  • Hongkong • IJsland • Ierland • Italië • Japan
• Liechtenstein • Luxemburg • Maleisië • Monaco • Nederland  • Nieuw-Zeeland • Noorwegen • Portugal • San Marino • Singapore • Zuid-Korea
• Spanje • Zweden • Zwitserland  • Verenigd Koninkrijk • Verenigde Staten van Amerika • Vaticaanstad

• Britse staatsburgers kunnen bij aankomst op Abu Dhabi Airport een visum aanvragen.  
•  Staatsburgers van de Arabische Golfstaten mogen de VAE ook zonder visum betreden.

Visa bij aankomst

Visa bij aankomst

Personen afkomstig uit de landen die links vermeld staan, mogen zonder visum naar de VAE reizen, mits zij in het bezit zijn van een geldig paspoort dat niet binnen zes maanden na hun aankomstdatum verloopt. De immigratiedienst kan op de luchthaven van aankomst een bezoekersvisum verstrekken dat 30 dagen geldig is.

Belangrijk voor uw reis.

Visuminformatie voor gasten die naar de VS reizen

De nieuwe gemakkelijke visumservice* voor de VAE zorgt ervoor dat u zo comfortabel en zorgeloos mogelijk reist. Met dank aan TT servcies, onze nieuwe partner.

Visatypes

Tijdelijke verblijfsvergunning 
– 14 dagen lang geldig vanaf de datum van uitgifte, voor een verblijf van maximaal 14 dagen.

Toeristenvisum - Geldig voor een verblijf van 30 dagen, uit te breiden naar 40 dagen; hiervoor is de medewerking van een hotel of touroperator nodig en het visum moet voorafgaand aan uw reis geregeld worden. Alleen geldig voor houders van een geldig paspoort.

Bezoekersvisum - 60 dagen na uitgifte geldig, voor een 90-daags verblijf vanaf de dag van aankomst. Hiervoor is de medewerker van een inwoner, bedrijf of hotel uit de VAE nodig. Dit visum kan niet verlengd worden en mag slechts een keer gebruikt worden.

Transitvisum - Na uitgifte 14 dagen lang geldig, voor een verblijf van 96 uur op de aangewezen plaats*. Hiervoor is een bevestigde hotelreservering nodig.

Vereiste documenten
• Kopieën paspoort.
• Een kopie van een bevestigde reservering bij Etihad Airways.
• Werkgeversverklaring.
• Bankverklaring.
• Pasfoto.
• Lijst van personen die van aanvrager afhankelijk zijn.
• Visumkosten.

Ga voor meer informatie naar ttsuaevisas.com

*Hierop zijn speciale voorwaarden van toepassing

VAE Visumservice

Als u naar Australië wilt reizen,  klik dan hier voor meer informatie over alle visatypen, inclusief de gegevens die u nodig heeft voor het online aanvraagproces. Wij zien u binnenkort graag aan boord van een van onze vluchten naar Sydney en Brisbane!

Visuminformatie voor gasten die naar Australië reizen

Het Amerikaanse Department of Homeland Security (DHS) eist dat gasten die voldoen aan de eisen voor het VWP (Visa Waiver Program) en die bij aankomst een visum via ESTA (Electronic System for Travel Authorization) nodig hebben,   online om toestemming vragen en deze voorafgaand aan vertrek ontvangen.

Staatsburgers of ingezetenen van onderstaande landen kunnen op de voorwaarden van het VWP met een ESTA naar de Verenigde Staten reizen:

Andorra • Australië • Oostenrijk • België • Brunei • Tsjechische Republiek • Denemarken • Estland • Finland • Frankrijk • Duitsland • Hongarije • IJsland • Ierland • Italië • Japan • Letland • Liechtenstein • Litouwen • Luxemburg • Monaco • Nederland • Nieuw-Zeeland • Noorwegen • Portugal • Malta • San Marino • Singapore • Slowakije • Slovenië • Zuid-Korea • Spanje • Zweden • Zwitserland • Verenigd Koninkrijk.

Alle VWP-ingezetenen moeten een online aanvraag indienen voor toestemming om naar de VS te reizen.   De website voor gasten uit VWP-landen die dit via ESTA willen aanvragen, is https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Goedgekeurde ESTA-aanvragen blijven twee jaar geldig. U wordt aangeraden een ESTA-aanvraag ten minste 72 uur voor vertrek in te dienen.

Vanaf 20 januari 2010 worden gasten die geen visum of ESTA-goedkeuring hebben, op een vlucht geweigerd.