BAE vizesi

alma

BAE'yi ziyaret etmeyi planlıyorsanız, Abu Dabi'den sadece aktarma yapıyor olsanız bile vize başvurusunda bulunmanız gerekebilir. Transit Vize ile, evimiz dediğimiz ülkeyi 96 saate kadar keşfedebilir ya da Turist Vizesi ile 90 güne kadar kalabilirsiniz

BAE'yi ziyaret etmek için vizeye ihtiyacım var mı?

Aşağıda listelenen ülkelerden veya bölgelerden birinin vatandaşıysanız, BAE'ye seyahat etmeden önce vize başvurusu yapmanız gerekmez. Abu Dabi'ye indiğinizde sadece göçmenlik bürosuna giderek, geldiğinizde vize alabilirsiniz.

  • Andora
  • Arjantin
  • Avustralya
  • Avusturya
  • Bahamalar
  • Bahreyn
  • Barbados
  • Belçika
  • Brezilya
  • Brunei
  • Bulgaristan
  • Kanada
  • Şili
  • Kosta Rika
  • Hırvatistan
  • Kıbrıs
  • Çek Cumhuriyeti
  • Danimarka
  • Estonya
  • Finlandiya
  • Fransa
  • Almanya
  • Yunanistan
  • Honduras
  • Hong Kong (Çin Özel Yönetim Bölgesi)
  • Macaristan
  • İzlanda
  • İrlanda
  • İtalya
  • Japonya
  • Kazakistan
  • Kuveyt
  • Letonya
  • Liechtenstein
  • Litvanya
  • Lüksemburg
  • Malezya
  • Maldivler
  • Malta
  • Meksika
  • Monako
  • Karadağ
  • Nauru
  • Hollanda
  • Yeni Zelanda
  • Norveç
  • Umman
  • Çin Halk Cumhuriyeti
  • Polonya
  • Mauritius Cumhuriyeti
  • El Salvador
  • Portekiz
  • Romanya
  • Rusça
  • Saint Vincent ve Grenadinler
  • San Marino
  • Suudi Arabistan
  • Sırbistan
  • Seyşeller
  • Singapur
  • Slovakya
  • Slovenya
  • Solomon 
  • Güney Kore
  • İspanya
  • İsveç
  • İsviçre
  • Vatikan
  • Ukrayna
  • İngiltere
  • Amerika Birleşik Devletleri
  • Uruguay

Hangi vize türünü almam gerekir?

İhtiyacınız olan vize, seyahatinizin uzunluğuna bağlıdır. Tüm ücretler BAE Dirhemi (AED) cinsinden gösterilir ve iadesi mümkün değildir. BAE vizesi için işlem süresi, göçmenlik bürosunun onayına bağlı olarak yaklaşık 24 saattir.

Transit Vize
Tek giriş

Abu Dabi Uluslararası Havaalanı'nda sekiz saat ila dört takvim günü arası aktarma süresi olup üçüncü bir varış noktasına seyahat eden yolcular içindir.

Girişin geçerlilik süresi: 14 gün

Süre: 4 gün

Giriş sayısı: Tek giriş

Vize ücreti: 50 AED

48 Saatlik Transit Vize
Tek Giriş

Abu Dabi Uluslararası Havaalanı'nda sekiz ila 48 saat arası aktarma süresi olup üçüncü bir varış noktasına seyahat eden
yolcular içindir.

Girişin geçerlilik süresi: 14 gün

Süre: 48 saat

Giriş sayısı: Tek giriş

Vize ücreti: Ücretsiz

Turist Vizesi
Tek Giriş

Turist Vizesine, seyahate çıkmadan önce başvurun. Pasaportunuzun en az altı ay geçerlilik süresi olmalıdır. Bu vize, uzatma başına 960 AED ücret karşılığında, iki kez 30 günlüğüne uzatılabilir. Yalnız seyahat eden 18 yaşından küçük misafirler, aynı vize türüne sahip ebeveynleriyle seyahat ederken sadece bu tür vizeye başvurabilir.

Girişin geçerlilik süresi: 60 gün

Süre: 30 gün

Giriş sayısı: Tek giriş

Vize ücreti: 350 AED
 

Turist Vizesi

Çoklu Giriş

Kısa Süreli Çoklu Girişli Vize, uzatma başına 960 AED ücret karşılığında iki kez 30 günlüğüne uzatılabilir. Yalnız seyahat eden 18 yaşından küçük misafirler, aynı vize türüne sahip ebeveynleriyle seyahat ederken sadece bu tür vizeye başvurabilir.

Girişin geçerlilik süresi: 60 gün

Süre: 30 gün (ilk giriş tarihinden itibaren)

Giriş sayısı: Çoklu giriş (ilk giriş tarihinden itibaren 30 gün içerisinde)

Vize ücreti: AED 650
 

Hizmet Vizesi
Tek Giriş

Aşağıdaki kategorilere ve beraberinde seyahat eden ailelerine uygulanır: Şirket yönetici temsilcileri, satış müdürleri, hesap denetçileri, BAE'de ticari bir faaliyet yürütmesi gereken şirket veya kuruluş temsilcileri, BAE'de faaliyet gösteren şirketler tarafından acil bir görevi yerine getirmesi için talep edilen danışmanlar.

Girişin geçerlilik süresi: 14 gün

Süre: 14 gün

Giriş sayısı: Tek giriş 

Vize ücreti: 400 AED
 

Uzun Süreli Turist Vizesi Tek Giriş

Uzun Süreli Turist Vizesi, BAE'de 30 günden fazla kalmak isteyen turistler içindir. Bu vize, uzatma başına 960 AED ücret karşılığında iki kez 30 günlüğüne uzatılabilir. Yalnız seyahat eden 18 yaşından küçük misafirler, aynı vize türüne sahip ebeveynleriyle seyahat ederken sadece bu tür vizeye başvurabilir.

Girişin geçerlilik süresi: 60 gün

Süre: 90 gün

Giriş sayısı: Tek giriş 

Vize ücreti: 1000 AED

 

 

Uzun Süreli Ziyaretçi Vizesi

Çoklu Giriş

Uzun Süreli Ziyaretçi Vizesi - Çoklu Giriş, 90 gün geçerlidir. BAE'yi birkaç kez ziyaret etmek ve daha uzun kalmak istiyorsanız başvurabilirsiniz. Bu vize, uzatma başına 960 AED ücret karşılığında iki kez 30 günlüğüne uzatılabilir. Yalnız seyahat eden 18 yaşından küçük misafirler, aynı vize türüne sahip ebeveynleriyle seyahat ederken sadece bu tür vizeye başvurabilir.

Girişin geçerlilik süresi: 60 gün

Süre: 90 gün (ilk giriş tarihinden itibaren)

Giriş sayısı: Çoklu giriş (ilk giriş tarihinden itibaren 90 gün içerisinde)

Vize ücreti: 2500 AED

BAE vizesine başvurma

BAE vizesine başvurmak için bir başvuru formu doldurmanız gerekmektedir. Lütfen seyahat eden her bir kişi için ayrı bir başvuru formu gönderin. Uzatılmış pasaportların, vize başvuruları için BAE göçmenlik bürosu tarafından kabul edilmediğini aklınızda bulundurun.

Turist Vizesi için başvuru hakkında bilmeniz gereken her şeyi burada bulabilirsiniz (kısa, uzun, tek giriş veya çoklu giriş).

Zorunlu gereklilikler

  • Doldurulmuş başvuru formu
  • 6x6 cm boyutunda, beyaz arka plana sahip renkli fotoğraf (en az 600x600 piksel) (yüzünüzün en az %80'i görünmelidir)
  • Tam adınızı, uyruğunuzu, doğum tarihi ve yerinizi, pasaport numarasını, düzenleme ve geçerlilik tarihini, babanın / yasal vasinin adını ve annenin adını gösteren pasaportunuzun renkli kopyası
  • Seyahat sırasında en az altı ay geçerlilik süresi olan geçerli pasaport
  • Abu Dabi Havaalanı'na ve oradan üçüncü bir varış yerine seyahat için onaylanmış bilet

 

Çocuklar

Yukarıda listelenen zorunlu gerekliliklere ek olarak, çocuğunuz için İngilizce veya Arapça olarak bir doğum belgesi sunmanız gerekir. Tercüme edilmiş belgelerin ön sayfasının tasdikli olması gerekir.

 

Bakmakla yükümlü olunan kişiler

Bakmakla yükümlü olunan kişiler; eş, 18 yaşın altındaki çocuklar ve 60 yaşın üzerindeki ebeveynler olarak tanımlanır. Evlilik cüzdanı veya doğum belgesi gibi, ilişkinizin durumunu kanıtlayan destekleyici belgeleri de sunmanız gerekir.

 

Reşit olmayan bireyler (18 yaş altı) 

18 yaşın altındaki evli kadınlar da dahil olmak üzere, reşit olmayan bireyler için: 

  • Ebeveynlerin veya kocanın fotoğraflı kimliği gereklidir
  • Ev sahibinin pasaportunun veya ikamet vizesinin kopyası (BAE'de kalacağınız kişi)
  • Etihad Havayolları, sponsorluk hakkını saklı tutar
  • Etihad Havayolları, refakatsiz çocuklara ve öğrencilere sponsor olmaz
  • 18 yaşın altındaki kadınların veya öğrencilerin ebeveynleri ile birlikte seyahat etmeleri gereklidir
  • Sadece makinede okunabilen pasaportlar kabul edilecektir (elle yazılmış pasaportlar kabul edilmeyecektir)

 

Vize başvurunuzu gönderme

Belgeler yalnızca JPEG formatında gönderilmeli ve 1 MB'ı aşmamalıdır.

Ek belgeler

Uyruğunuza bağlı olarak, vize başvurunuzu destekleyici ek belgeler sağlamanız istenebilir. Bu belgeler sağlanamazsa vize başvurusu reddedilebilir. Vize ücreti hiçbir koşulda geri ödenmeyecektir.

Hindistan vatandaşı mısınız? Vizeniz için varışta başvurun

Hint vatandaşıysanız, şimdi Abu Dhabi de dahil olmak üzere BAE'ye vardığınızda vize başvurusunda bulunabilirsiniz. Hak sahibi olmak için, ABD Ziyaretçi Vizesi veya Yeşil Kartınız olmalıdır. Pasaportunuzun da en az altı ay geçerliliğe sahip olmalıdır.

Vize en fazla 14 gün kalmak ve 100 AED masrafı karşılığında geçerli olacaktır. Konaklama sürenizi, 250 AED yenileme ücreti ödeyerek sadece bir kez daha 14 gün uzatabilirsiniz.

Bu nedenle, ister bir sonraki tatiliniz için isterse de sadece bir mola yeri Abu Dhabi'yi seçin; bir sonraki uçuşunuzu ayırtmak için şimdi mükemmel bir zaman!

SSS

Vize ile ilgili sorularınız mı var?

Yardım etmek için buradayız.

+971 (0) 56 677 0326

visaonarrival@etihad.ae

Ofislerimiz, her gün BAE saatiyle 08:00 - 17:30 arası açıktır.

Hüküm ve koşullar